Bilete Concert Vita de Vie 360 - 17 nov '23, ora 19:30 - Sala Palatului

Concert Vita de Vie 360

Sala Palatului, București

vineri, 17 noiembrie '23, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mereu in cautare de noi modalitati de expresie, Vita de Vie si-a dezvoltat in decursul celor 27 de ani de existenta mai multe personalitati muzicale. ELECTRIC - formula de baza si epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC - o incursiune muzical eclectica catre emotie, pe ritmuri care ajung uneori pana la swing si bossa nova, facuta exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale si SIMFONIC - cheia de bolta a trupei si colaborarea cu o orchestra simfonica.

Vita de Vie 360 este concertul care pune pentru prima oara pe o scena toate aceste 3 personalitati, oferind publicului o viziune completa, 360, asupra trupei si muzicii acesteia.

Infiintata in 1996 si cu 10 albume la activ, Vita de Vie este cea mai cunoscuta si indragita formatie de rock alternativ din Romania. Caracterizata de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emotie si energie, Vita de Vie este cea mai premiata formatie romaneasca, fiind rasplatita de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate. Showurile incendiare, productia minutios gandita si atentia la detaliu fac din Vita de Vie cel mai bun produs romanesc de profil de dupa 1990. 

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected]