Bilete Horia Brenciu - My Way SHOW 1 - 24 nov '23, ora 19:30 - Sala Palatului

Horia Brenciu - My Way SHOW 1

Sala Palatului, București

vineri, 24 noiembrie '23, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Horia Brenciu, trei concerte aniversare în noiembrie la Sala Palatului! Celebrul showman și cântăreț Horia Brenciu va avea concerte retrospective, la Sala Palatului din București, pe 24, 25 si 26 noiembrie.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți oameni de divertisment din România, va avea trei concerte aniversare, alături de HB Orchestra Big Band, pe 24, 25 si 26 noiembrie 2023 la Sala Palatului din Bucuresti. Acesta este anul care marchează trei decenii de la prima apariție la televiziune a showman-ului Horia Brenciu, la emisiunea „Robingo”, primul quiz show din Romania, moment care a coincis cu apariția celebrului entertainer în viețile românilor. Horia Brenciu va petrece această aniversare alături de publicul care îl adoră, printr-o serie de trei concerte, la finalul lunii noiembrie. Concertele retrospective se vor desfășura sub semnul „My Way”, titlul unei piese pe care o cunoaște toată lumea, dar și drumul pe care l-a parcurs Horia Brenciu în divertismentul din România. Totodată, „My Way” este povestea trecerii inconfundabilului artist de la emisiuni de televiziune la cariera de cântăreț, de la concerte la musicaluri, de la cântări în cluburi la concerte desfășurate la Sala Palatului.
La seria de concerte retrospective de pe pe 24, 25 si 26 noiembrie, îndrăgitul interpret va fi însoțit pe scena Sălii Palatului de HB Orchestra Big Band pentru a cânta cele mai iubite piese din repertoriul unui artist care a intrat în conștiința publicului prin zeci de emisiuni si de show-uri, concerte, proiecte de televiziune, musicaluri etc.
Biletele sunt disponibile pe Iabilet.
Organizator: KiMaRo Events, o divizie a Media Group Services International SRL.
Partener media: Magic FM.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected]